Недвижими Имоти Карлово | Имоти Карлово| Купува-Продава | Имоти България

Property Types

Property Status

  • 12% За Продажба
  • 12% Апартаменти
  • 12% Земеделски земи
  • 64% Other

Property Cities

  • 12% Карлово
  • 12% Сопот
  • 7% с. Васил Левски
  • 69% Other

About admin

Sort by:

Парцел 524 в с. Розино

  • 32,000лв.
Розино, Карлово, Пловдив, България
  • 524 кв.м.
Детайли
2 години ago

0 Review

Sort by:
Leave a Review

Leave a Review

Compare listings

Compare
Call Now Button